Bewis de la Rosa

CONCERTS DE TARDOR - RAP RURAL

Finalitzat
divendres, 29 de setembre | 22:00 h

22h Obertura de portes

22:30h Inici Concert

7€ Anticipada

10€ Taquilla

Compartir
Públic General
Temàtica Concerts Cultura

Arrenquem els nostres concerts de tardor 2023 amb Bewis de la Rosa que ens presenta Amor más que nunca, el seu primer disc del seu enèrgic rap rural!

Un projecte que recull cançons, textos, videoclips i concerts performatius tot reflexionant entorn a dos eixos: l'amor i el món rural. Un univers escènic amb clares referències a la tradicició castellana, on música, dansa i performance s'entrellacen. 

 

Amb l'acompanyament sonor del productor musical G.Rams hi trobarem elements del Rap, Hip-hop, Latin i Folklore.  El disc compta amb unes lletres carregades de discurs tot apel·lant al pensament crític, el transfeminisme, el decreixement, la ferida històrica i la salut mental.

El format físic del disc, proposa als seus oients, la sembra d'un "NO-VINIL-TOMATERA", amb l'objectiu que "d'aquí deu anys, enlloc d'un disc al riu, hi hagi una tomatera a casa teva". A més del disc en digital i un pòster per gaudir de les lletres de les cançons amb calma, també conté un Fanzine que recull textos des d'una mirada crítica a l'amor romàntic, amb el plantejament de noves formes de gestió emocional des de les No-Monogàmies. 

Bewis de la Rosa, presenta una proposta artística completa, audaç, fresca i coherent que convida a transformació en totes les seves vessants. 

Divendres
29
set
22:00 h
Des de
7 €
Finalitzat