ASSOCIACIÓ LA COMUCLETA DE SALT

Persones a les que s'adreça Joves Tota la població
Categoria Projecte

Des del 2018, La Comucleta és la que crea i dinamitza el taller popular, comunitari i autogestionat de l'Ateneu Popular de Salt. Un taller d'autoreparació de bicicletes que neix de la il·lusió d'unes quantes persones per portar la mecànica de la bicicleta a tothom qui vulgui, a més de néixer amb la intenció de generar un espai on fomentar la cura, l'estima i l'ús de la bicicleta com a eina de transformació social i la consideració de la bicicleta com a peça rellevant i a tenir en compte pel que fa a la mobilitat urbana.

  • Què treballem?

    La Comucleta és un projecte integral al voltant de l'univers de la bicicleta i la cultura ciclista, des d'on es promouen cursos de mecànica, cursos de conducció i de circulació. A més, és un espai de trobada on compartir coneixements amb altra gent que també té les mateixes inquietuds. La Comucleta és un projecte integral de la bicicleta on es fan cursos de mecànica, cursos de conducció i circulació i es fomenta la cultura ciclista.

    • L'ajuda mútua per aprendre i compartir.
    • L'autogestió i el coneixement de la mecànica de la bicicleta.
    • Es potencia el decreixement per reduir el consum i fomentar la reparació.
  • Com ho fem?

    És un taller on petits i grans comparteixen les eines i l’experiència en matèria de manteniment i reparació de mecànica de bicicletes. L’activitat és autogestionada, gratuïta i oberta a tota la ciutadania els dimarts de 17 a 20 hores a la sala Tallers de l’Ateneu Popular de Salt.

Contacte

Web: https://www.ateneusalt.cat/ca/entitats2/l/1008-tallers-de-bici.html
Correuinfo@ateneusalt.cat
Telèfon: 722 381 866
Adreça: Carrer Sant Antoni, 1