ROMBO - Cancel·lat!

CONCERTS DE TARDOR - POP LLUMINÓS I AGREDOLÇ

Finalitzat
divendres, 24 de novembre | 22:00 h

22h Obertura de portes

22:30h Inici Concert

7€ Anticipada

10€ Taquilla

Compartir
Públic General
Temàtica Concerts

En aquest concert de tardor Rombo ens presentarà "Plaers i terrors del confort domèstic" sota el segell de The Indian Runners. Publicat el 17 de març del 2023, és el tercer disc d'aquest grup de pop d’alta intensitat. Després dels discos “Rombo” (2015) i “ClaraMontse Núria” (2019), aquest tercer LP és un salt endavant enla qualitat del so de la banda, que ha incorporat guitarres méspolides i teclats atmosfèrics. Les seves influències van des dela cantant sueca Molly Nilsson, a clàssics com Yo La Tengo, The Moldy Peaches o The Magnetic Fields

Rombo és un grup de pop lluminós i agredolç i també és un grup d’amigues format per la Clara, la Montse, la Núria i el Jordi. Canten perles de pop indie que, sota una aparença dolça, amaguen lletres enginyoses i harmonies que ressonen. Amb les seves cançons curtes i vitaminades, capturen, en la més pura essència, aquelles coses de la vida: l’amistat, les absències i l’amor.

La banda va néixer accidentalment en un sopar l’estiu del 2012. Durant els darrers anys, Rombo s’ha consolidat en l’escena musical independent, actuant en festivals com el Primavera Sound o el Mercat de Música Viva de Vic.
Divendres
24
nov
22:00 h
Cancel·lat!
Des de
7 €
Finalitzat