Teatre antiracista amb L'Inevitable: "No es país para negras"

Dissabte 10 de febrer a les 17.30 h al Teler

Finalitzat
dissabte, 10 de febrer | 17:30 h
Som de Salt Som de Salt
Impulsat per l'Ateneu Impulsat Ateneu
Compartir
Públic General
Eixos Cultura

Vaja... sembla que actualment aquest grup és ple!

De totes maneres inscriu-te a la llista d'espera i ens posarem en contacte amb tu de seguida que hi hagi una plaça lliure, o si ampliem curs o horaris.


I recorda que l'ateneu és un espai de gestió comunitària, per tant el fem entre totes! Participa en la mesura que vulguis: hi ha un munt de comissions, espais de treball, projectes...

Moltes gràcies per l'interes!

Vaja... sembla que actualment aquest grup és ple!

De totes maneres inscriu-te a la llista d'espera i ens posarem en contacte amb tu de seguida que hi hagi una plaça lliure.

I recorda que l'ateneu és un espai de gestió comunitària, per tant, el fem entre totes! Participa en la mesura que vulguis: hi ha un munt de comissions, espais de treball, projectes...

Moltes gràcies per l'interès!

Torna la segona edició del Festival L'Inevitable, una proposta d'arts comunitàries als carrers de Salt. I per fer-ho, s'ha organitzat una presentació molt especial que es concentrarà el proper 10 de febrer a partir de les 17.30 h al Teler de l'Ateneu Popular de Salt.

La trobada començarà amb una petita presentació de la nova edició del Festival, i amb una crida a la participació.

A continuació hi haurà una representació teatral antiracista. La formació de teatre i espai cultural que dóna suport les creacions artístiques de persones racialitzades, migrades i de gènere i sexe dissidents, Periferia Cimarronas, actuarà al Teler, amb l’obra: "No Es País para Negras”, protagonitzada per Silvia Albert i dirigida per Carolina Torres Topaga. La proposta, gratuïta i oberta a tothom, s'adreça a un públic de més de 12 anys i hi haurà servei de canguratge disponible. Cal inscripció prèvia.

Sinopsis: Interpretada per Silvia Albert, l'obra està ambientada a Donostia l'any 1976. Una nena negra en una família de negres en un país de blanques. Al costat d'ella el públic viurà 40 anys i veurà com les cançons populars i anuncis televisius van marcar a una generació. Representant diversos personatges i servint-se del llenguatge físic ens mostrarà humorísticament diferents punts de vista sobre el racisme, la sexualitat de la dona negra i la identitat.

El Festival d’Arts Comunitàries de Salt tornarà al municipi amb una segona edició que es durà a terme els dies 10, 11 i 12 de maig. Després de l’èxit d’acollida i participació de la primera edició, enguany el comitè organitzador vol tornar a omplir els carrers de la vila de Salt d’art a cel obert.

Dissabte
10
feb
17:30 h
Gratuït
Finalitzat