CÀRITAS SALT

Àmbits Acció Social
Persones a les que s'adreça Tota la població
Categoria Entitat

És una entitat que treballa per la justícia social en el seu entorn més proper. Ho fa acollint a les persones que es troben en situació o risc d'exclusió social, especialment les més vulnerables, acompanyant-les en el seu procés de promoció i desenvolupament integral, analitzant i incidint en les causes de la pobresa i treballant per la justícia social.

 • Què treballem?

  L'ens té projectes educatius i d'acció comunitària com grups de trobada o acompanyament a la gent gran; laborals i formatius, de primera acollida i de cobertura de necessitats bàsiques com són l'espai amb cor (rober) i el centre de distribució d'aliments.

  • Acollida, acompanyament i integració de persones en situació de vulnerabilitat.
  • Cobertura de les necessitats bàsiques de la ciutadania en risc d'exclusió social.
  • Treball amb l'administració per a la realització de tasques d'acció social.
 • Com ho fem?

  A través de diferents projectes que abasten diversos àmbits i amb el suport d'administracions, entitats, empreses i particulars. A través d'un acompanyament integral de les persones en les diferents etapes de la vida

  L'horari d'atenció al Despartx d'entitats és de dilluns a divendres de 9:00 a 16:00 hores. L'Espai amb Cor, on hi ha el rober i també es duen a terme trobades, està obert e dilluns a dijous de 9.00 a 12.30 hores i dimecres tarda de 16:30 a 18:30 hores. Els projectes tenen un horari diferent depenent de les seves necessitats o obertura dels serveis.

Contacte

Web: https://www.caritasgirona.cat/salt
Correusalt@caritasgirona.cat
Telèfon: 972 242 472
Adreça: Hotel d’Entitats (despatx 107-8) Sant Dionís, 42. Salt.
@caritasgirona
@caritasgirona