Gimnàstica Hipopressiva - curs 23/24

A càrrec de Mei Costa

Del dt. 03.10.23 al dj. 20.06.24 | 09:30 h

Dimarts i dijous
De 9.30 a 10.30 h (grup 1)

De 10.30 a 11.30 h (grup 2)

Compartir

Fisioterapia hipopressiva i classes de salut. Exercicis per treballar faixa abdominal i sòl pelvià. (Adaptable a diferents nivells). Obrim 2 grups!

Els hipopressius són exercicis que ajuden a tonificar el sòl pèlvic i la faixa abdominal a través de la respiració i postures determinades, es realitzen de manera global intentant que els exercicis siguin el més específics per cada persona.

Són exercicis que engloben la respiració amb la postura. Ens aporten una millora del to muscular global, del sòl pelvià, la faixa abdominal i disminueixen la congestió de les estructures que  conformen la pelvis menor (bufeta, úter, pròstata, recte, etc.). Està indicat per la prevenció i el tractament de les patologies del sòl pelvià (incontinència urinària o fecal, prolapses, restrenyiment, etc.) i en les malalties associades a la columna vertebral. Ajuda a disminuir la pressió intraabdominal, afavoreix la vascularització dels membres inferiors, relaxa el to diafragmàtic i contribueix a una millora postural.

Aula 04
Preu: 115€

Inscripcions obertes a partir del dia 12 de setembre a les 12h!

Formulari d'inscripció

Gimnàstica hipopressiva amb Mei CostaAquest curs té una durada trimestral. A finals de desembre s'obriran les inscripcions per al proper trimestre. Tot i això, si voleu començar el curs a mig trimestre, consulteu disponibilitat al correu info@ateneusalt.cat

Dijous
20
jun
09:30 h