La nit de la Iguana - Novembre - Octubre Antiracista

Cicle de cinema d’autosuggestió i per combatre la indiferència

Finalitzat
divendres, 17 de novembre | 21:00 h
Compartir

Aquest primer trimestre del curs 23/24 ens hem adherit a la campanya "Octubre antiracista", per tant. la temàtica versarà soble el racisme en aquests 3 primers films.

A partir de projeccions de pel·lícules d’alt nivell de qualitat i contingut. La nit de la Iguana pretén, a través de cicles temàtics, plantejar-nos el perquè de tot plegat. Trencarem esquemes. No anunciarem mai el film que es projectarà. L’horari serà exclusiu de nit.

Al Teler de l’Ateneu de la Coma Cros de Salt. Això sí, hi haurà servei de bar. Tots el condicionants per retrobar-nos amb l’essència del cinema i una bona conversa entre totes. Cada tercer divendres de més a les 21:00h.

*La iguana, en el seu sentit simbòlic, és un animal al qual es pot posar en captivitat, lligant una corda al coll, de manera que romandrà quieta. I si després li traiem el seu lligam, l’animal es mantindrà immòbil durant molt de temps, incapaç d’adonar-se que és lliure i que pot escapar, passant una cosa similar amb algunes persones inermes per exercir el seu vol, o millor dit: Tenir por a la llibertat!

Organitza: La guerrilla comunicacional

+ Info: 

http://www.miraicrida.org/nitiguana.html

https://www.facebook.com/lanitdelaiguana/

Divendres
17
nov
21:00 h
Gratuït
Finalitzat