Cultura

És un espai per a donar un impuls a iniciatives culturals, especialment del sector del circ, la literatura i els artistas urbans.

CIRC A SALT
Dins d'aquest eix, el Col·lectiu de Professionals del Circ de Girona es va materialitzar a través de Som de Salt per a convertir-se en el projecte referent. Un dels resultats és (gràcies al suport de l’Ateneu Coma Cros i El Canal) la creació de l’Espai de Circ de les Guixeres, un espai estable per a l’activitat general del Col·lectiu de Professionals del Circ de Girona que, al mateix moment, crea un vincle col·lectiu i comunitari amb Salt, un dels valors principals de la iniciativa.

L'espai s'ha inaugurat aquest octubre, amb una gran participació. La Factoria Cultural de la Coma Cros es va convertir, al llarg de tres dies, en l’epicentre de l’escena de circ de les comarques gironines amb una programació extensa que va comptar amb activitats, tallers, xerrades i espectacles.

Una de les accions que surt directament d'aquest Eix és l'activitat Circ en família, una activitat per apropar a tothom el món del circ. Podeu trobar més informació en aquest enllaç.

TEATRE
Dins de Som de Salt, es dona continuïtat a un projecte pedagògic engegat per l'Ateneu Coma Cros, amb l'objectiu d'apropar el teatre al jovent de Salt i democratitzar les eines artístiques. És el Taller de Teatre per a Joves en clau comunitària. Així doncs, s'ha construït un espai de creació escènica on les i els joves poden aprendre i investigar diferents disciplines teatrals. Si us hi voleu inscriure, cliqueu aquest enllaç.

TROBADES DEL GRUP DE TREBALL:
Dates no especificades.

Taller de circ diumenge 3 | © @Clara Pedrol
© @Clara Pedrol
© @Clara Pedrol
Taller de circ dissabte 2 | © @Clara Pedrol
Taller de circ diumenge 4 | © @Clara Pedrol
Espectacle Circ | © ©Clara Pedrol
Taller de circ dissabte 1 | © @Clara Pedrol
Públic Circ Som de salt | © @Clara Pedrol