FEDERACIÓ D'ENTITATS DE SALT

Persones a les que s'adreça Tota la població
Categoria Entitat

El projecte de l'Ateneu vol ser un agent sociocultural que organitza activitats i fa propostes adreçades al poble de Salt, participades per la població i amb els eixos de la cultura, l’educació i la transformació social com a elements centrals. L’Ateneu és fruit de la reivindicació de veïns/veïnes i entitats del municipi que durant cinc anys (2012-2017) van estar reclamant un espai dins l’equipament de l’antiga fàbrica de la Coma Cros.

  • Què treballem?

    L'objectiu principal del projecte és ser un servei sociocultural que desenvolupi activitats i propostes adreçades als veïns i veïnes del poble des de la promoció de la cultura, l’educació i la formació, els drets socials i l’associacionisme, participades i gestionades per la mateixa ciutadania.

    • Oferir un espai de relació i convivència per a l’interès comú.
    • Promoció de la cultura, l'associacionisme i la dinamització d'activitats.
    • Treballar el grup com a element socialitzador i integrador i de vertebració ciutadana.
  • Com ho fem?

    Qualsevol persona pot formar part de l'Ateneu, implicar-se en una o més comissions de treball o simplement ser usuari/ària dels serveis i activitats. Les decisions principals es parlen a l'assemblea general i al grup motor format per una desena de persones que es troben quinzenalment.

Contacte

Web: www.ateneusalt.cat
Correuinfo@ateneusalt.cat
Telèfon: 722 381 866
Adreça: Ateneu Popular de Salt (Carrer Sant Antoni, 1)
@ateneusalt
@ateneusalt